Biznis

Mobilni telefon CROSSCALL ACTION X-3 u ponudi BH TELECOMA za samo 1 KM – Uz bežični, magnetni i vodootporni eksterni punjač na poklon

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mobilni telefon CROSSCALL ACTION X-3 u ponudi BH TELECOMA za samo 1 KM – Uz bežični, magnetni i vodootporni eksterni punjač na poklon – Mobilni telefon Action X3 francuskog proizvođača outdoor mobilne tehnologije CrossCall, došao je na tržište Bosne i Hercegovine. Dostupan za samo 1 KM u ponudi BH Telecom uz pakete Extra premium i Extra XXL, ovaj vodootporni i veoma izdržljivi mobilni uređaj dolazi uz bežični magnetni i vodootporni eksterni punjač na poklon. Punjač X-power osim što udvostručuje trajanje baterije, Action X3 telefon puni istom brzinom kao tradicionalni punjač, a uz USB stick nudi mogućnost punjenja i drugih uređaja.

CrossCall Action X3 mobilni telefon namijenjen je sportistima i drugim profesionalcima koji borave na zahtjevnim terenima. Dizajniran i proizveden za nepredvidivo okruženje, telefon zadovoljava kriterijume za vojni standard MIL STD 810G i IK02 koji je priznat od Komande za testiranje vojske SAD-a i koji dokazuje da će Action-X3 opstati i u ekstremnim outdoor uslovima. Otporan na vodu, prašinu i padove sa visine te uz izdržljivu bateriju, telefon kombinuje eleganciju, inovativne tehnologije i napredne značajke.

Dvostruka kamera sa brzim autofokusom i 12 megapixela omogućava kreiranje kvalitetnih fotografija dok je korisnik u pokretu, a ojačani HD ekran može se koristiti i dok su prsti mokri ili u rukavicama. Telefon nudi i mogućnost dualne SIM ili SD kartice koje zavisno od potreba, značajno mogu povećati memoriju ili mrežu. Telefon dolazi u paketu sa punjačem, slušalicama, USB kablom, čvrstim remenom za telefon, te x-blocker fiksatorom koji će vam omogućiti stabilnost prilikom obavljanja različitih sportskih aktivnosti.

Sa primjetnim porastom outdoor aktivnosti kod stanovništva potreba za ovom tehnologijom postala je potpuno opravdana. Upotreba telefona tokom aktivnosti u nepredvidivim okruženjima povećava rizik od oštećenja te ne iznenađuje činjenica da je više od polovine planete već razbilo ekrane. CrossCall je rođen u tom univerzumu, na granici dva svijeta: moderne tehnologije i outdoor aktivnosti. Francuski brend, osnovan 2009. godine razvio je outdoor mobilnu tehnologiju, tržišni segment u kojem su jedan od lidera. Svaki telefon napravljen je i dizajniran tako da korisnike natjera da izađu vani i suoče se sa svijetom oko sebe, oslanjajući se na tehnologiju prilagođenog pametnog telefona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno