Ostali sportovi

MNK Neimari: Iftar za svakog navijača koji dođe u subotu na utakmicu u Arenu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pred subotnju utakmicu u 18 sati, MNK Salines-Neimari – MNK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, 17.kolo Premijer futsal lige BiH (gradska Arena „Husejin Smajlović“ Zenica), iz ovog zeničkog, uspješnog kluba objavili su na svojoj oficijelnoj facebook stranici VAŽNO OBAVJEŠTENJE, koje prenosimo u cjelosti:

-Da uprava našeg kluba kao i prijatelji oko kluba rade odličan posao i uvijek se trude da iznalaze rješenja za svaku prepreku koja se nađe na putu uspjeha ovog projekta zvanog MNK NEIMARI, potvrđuje nam činjenica da su uvijek na strani svoje publike i navijača.

Naime, odlučili smo da uz pomoć svojih prijatelja obezbjedimo IFTAR ZA SVAKOG NAVIJAČA KOJI DOĐE U SUBOTU NA UTAKMICU U ARENU. Dakle, uz svaku kupljenu ulaznicu dobijate iftar kojim ćete se moći lijepo iftariti, a zatim uživati u SPEKTAKLU koji nas očekuje u utakmici protiv ekipe MNK SLOGA – WWIN Gornji Vakuf – Uskoplje.

ŽELIMO NAGLASITI DA SMO NEIZMJERNO ZAHVALNI SVIM PRIJATELJIMA KOJI SU PRISTALI DA NAM POMOGNU U REALIZACIJI OVOG HAIRLI PROJEKTA, ALI ISTO TAKO POZIVAMO I SVE ONE KOJI BI IMALI ŽELJU DA UČESTVUJU I DA NAM POMOGNU, NEKA NAM SE JAVE PRIVATNOM PORUKOM NA STRANICI.

ZAJEDNO DO SEVAPA U MJESECU U KOJEM SE SVE VIŠESTRUKO NAGRAĐUJE

Poslanik a.s. je rekao:”Ko priredi iftar i nahrani postača, bit će mu to oprost od grijeha i iskup od vatre, a dobit će nagradu kao i postač, bez umanjenja njegove nagrade.”

DOĐITE DA ZAJEDNO IFTARIMO I PODRŽIMO NAŠE NEIMARE U POHODU NA NOVU POBJEDU -, stoji u objavi MNK Neimari.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno