Ostali sportovi

MNK CALP Zenica organizuje futsal turnir APRIL 2017

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

MNK CALP Zenica organizuje futsal turnir APRIL 2017, koji če početi 22.4.2017, i igrati u: Turski Park, Aleja Šehida bb.

Malonogometni klub CALP se već nekoliko sezona takmiči u službenim futsal ligama BiH, pored takmičarskog aspekta, MNK CALP organizuje futsal turnire i vodi Malonogometnu ligu regije Zenica kroz koju mladi igrači dolaze do prilike kako da uživaju u futsalu tako i da budu skautirani i eventualno zaigraju službena futsal takmičenja u BiH. MNK CALP sa zadovoljstvom poziva sve zainteresovane ljubitelje futsala da se okušaju na ovom zanimljivom turniru i tako uđu u borbu za primamljive novčane nagrade.

PRAVILA:

Igra se po 4+1 oficijelnim futsal pravilima sa br. 4 otežanom loptom.
Igra se na terenu sa vještačkom travom.
Turnir se igra 2 dana sa grupnom fazom i knock out fazom

Ako se utakmica završi neriješenim rezultatom, pristupa se izvođenju po 2 penala. Zabranjeno je svako psovanje i vrijeđanje protivničkih igrača, sudija, službenih lica  i svih prisutnih na turniru. Igrač koji namjerno i svjesno opsuje neku od vjerskih svetinja, simbola, termina će biti sankcionisan crvenim kartonom i zabranom daljnjeg nastupa na turniru. Direktan crveni karton nosi minimalno 2 utakmice zabrane, dok crveni karton koji je rezultat dva žuta kartona nosi samo automatsku kaznu od 1 utakmice. Igrač koji skupi 3 žuta kartona dobija automatsku suspenziju od 1 utakmice (dva žuta kartona na jednoj utakmici koji su rezultirali crvenim se ne ubrajaju u kumulativne žute kartone).

Pravo nastupa imaju svi zdravstveno sposobni igrači koji su navršili minimalno 17 godina života. Maloljetni igrači moraju imati saglasnost roditelja ili staratelja. Maksimalan broj igrača za besplatnu prijavu je 11 do početka finalnog meča. Igrač koji je nastupao za neku ekipu tokom turnira ne može se ponovno registrovati za neku drugu ekipu. Maksimalan ukupan broj igrača koji se mogu registrovati je 14 s tim da je naplata za prijavu nakon 11 besplatnih 50 KM po igraču.

Naziv ekipa ne smije sadržavati imena kladionica, alkoholnih pića i političkih stranaka.

KOTIZACIJA: 75 € (150 KM)

ROK ZA PRIJAVU: 18.4.2017 od 21:00.

DATUM ŽRIJEBA: 20.4.2017 u 20:00 sati u Zenici.

NAGRADNI FOND: 2.500 € (5.000 KM)

  1. mjesto: 1.270 € + pehar
  2. mjesto: 511 € + pehar
  3. mjesto: 255 € + pehar

Nagrade i za najboljeg vratara i strijelca turnira.

INFORMACIJE I PRIJAVE: 0038761538260 – Kubat Safet



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno