Ostali sportovi

MNK Calp protiv Želje na pobjedu

MNK Calp protiv Želje na pobjedu
MNK Calp protiv Želje na pobjedu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

MNK Calp protiv Želje na pobjedu- Prvu ovosezonsku utakmicu na domaćem terenu malonogometni klub Calp iz Zenice odigraće u okviru 2.kola Prve federalne futsal ligi BIH. U Areni Zenica ugostiće ekipu sarajevskog Željezničara.

Prošlu sezonu Calp je okončao na drugom mjestu u grupnoj fazi a nakon doigravanja bio je četvrti. U narednu sezonu zenički hakleri pojačani za nekoliko iskusnih igrača, Seldina Zatagića,Emina Omerdića. Dres zeničkog kluba nosiće i Anes Kuduzović, Haris Čajlaković i Amel Pjanić. Pripreme su odradili kvalitetno i sa velikim ambicijama ulaze u takmičenje.Nakon lošeg starta protiv Kreševa,u nedjeljnom meču uz podršku domaćih navijača nadaju se pobjedi.

Na današnjoj press konferenciji predsjednik MNK Cal, Safet Kubat,u znak zahvalnosti predstavniku firme RMLH,koja je ujedno i generalni sponzor kluba, Abazu Alispahiću uručio je dres sa brojem 14. Utakmica 2. kola Prve federalne futsal lige grupa Jug, Calp-Željezničar igra se u nedjelju 20.novembra u Areni Zenica od 13,30.

(M.P.)
rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno