Ostali sportovi

Mladost pobjedila i u Vogošći

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uokviru 8. kola Premijer stonoteniske lige, u derbi meču protiv direktnog konkurenta za plasman u play off za prvaka BiH, favorizovane ekipe Stk “Vogošća“, stonoteniseri zeničke Mladosti danas su, neočekivano, ostvarili ubjedljivu gostujuću pobjedu u Vogošći, rezultatom od 4:0.

Rezultati po mečevima:
Miličević – Mirza Dizdarević 2:3
Šeta – Kenan Zahirović 1:3
Aličić – Edin Konjić 2:3
DUBL: Miličević/Aličić – Dizdarević/Konjić 1:3;

Ovom pobjedom, protiv direktnog konkurenta u borbi za play off, “mladostaši” će vjerovatno polusezonu završiti na odličnom drugom mjestu, sto garantuje mirniji drugi dio sezone i sigurno učešće u playoffu za prvaka BiH.
U slijedećem, posljednjem kolu prvog dijela sezone, Stk Mladost dočekuje ekipu Stk Stens 73- Cazin. Zeničani se nadaju sigurnoj pobjedi i ovjeri 2. mjesta. Meč je na rasporedu u subotu, 21.12.2014.godine.

Čestitke stonoteniserima Mladosti na ovoj velikoj i ubjedljivoj pobjedi u derbiju protiv Vogošće, kao i za jučerašnju pobjedu u Sarajevu protiv Stk Bosna od sportske redakcije Zenicabloga.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno