Biznis

Mladići iz Gračanice prave hit aplikacije za mobilne uređaje

Mladići iz Gračanice prave hit aplikacije za mobilne uređaje
Mladići iz Gračanice prave hit aplikacije za mobilne uređaje
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mladići iz Gračanice prave hit aplikacije za mobilne uređaje- Jedna uspješna priča dolazi iz Donje Orahovice gdje tri momka prave hit aplikacije za Android i IOS mobilne uređaje.

Nakon što je na Google Play Store prvo postavljena iRadar, aplikacija koja prikazuje sve radare koji su aktivni u Bosni i Hercegovini, danas je postavljen i iTravel.

iTravel je aplikacija koja Vam služi za informisanje o vremenu polaska i dolaska autobusa na određenu lokaciju. Sve što treba da uradite jeste da skinete aplikaciju sa Google Play pod imenom “ iTravel BiH”, nakon toga ukucate Vašu početnu i krajnju lokaciju. Aplikacija je potpuno besplatna i bez reklama. Npr. ako idete za Tuzlu iz Pribave vaše je samo da ukucate početnu lokaciju Pribava i krajnju Tuzla nakon toga aplikacija ce Vam izbaciti tačno vrijeme polaska i dolaska autobusa na krajnju lokaciju.

U ovu aplikaciju je ubačeno više od 50 prevoznika koji saobraćaju u Federaciji BiH, te je u opticaju više od 600 redovnih linija.

“Nadamo se prije svega da će ova aplikacija pomoći studentima i đacima prilikom redovnog odlaska u škole”, kaže jedan od kreatora ove aplikacije, Emrah Softić.

Kako saznajemo u planu je i proširivanje aplikacije na Avio i Željeznički saobraćaj te uvođenje međunarodnih linija, javlja Gračanički.ba.

Kako kažu kreatori ove aplikacije nisu naišli na razumijevanje autoprevoznika te su sami sakupili linije koje saobraćaju na prostoru FBIH. Njihove projekte možete pogledati i na web-prezentaciji: EDN.

Izvor: Gračanički.ba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno