Ostali sportovi

Mladi zenički atletičari na Balkanijadama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Atletske juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine ovog vikedna će učestvovati na balkanskim prvenstvima u Srbiji i Rumuniji.   

Selekcija mlađih juniora i juniorki, pod vodsvom selektorice ženskih rereprerezentacija  Kade Delić Selimović, 4. jula će  učetvovati na Balkanijadi u Sremskoj Mitrovici. Boje bh. selekcije će braniti 15 mlađih juniora i 13 mlađih juniorki. Reprezentacija bh. juniora i juniorki će 4. i 5. jula nastupiti na Balkanijadi u rumunskom Piteštiju. Vođa tima je selektor muških reprezenatcija Nebojša Matijević. Za BiH će nastupiti 15 juniora i pet juniorki.

Zeničani Lamija Pašalić, Maid Redžić (skok u vis) i Ismar Pašanbegović (skok u dalj) otputovali su sa reprezentacijom na Balkanske igre u atletici.

– Nastupaju u subotu i nadamo se uz dobro formu, te poticaj rezultata klupskog kolege Tuke da će ostvariti zapažene rezultate, kaže nam Elvir Krehmić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno