Zenica

Mladi u Zenici brinu o životnoj sredini

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Omladinsko udruženje REaktiv trenutno provodi projekat “Jesen u Centru”. Kroz aktivnosti projekta nastojimo pružiti kvalitetan zabavni i edukativni sadržaj mladima u Zenici, a koji se realizuje u Centru za mlade Zenica. Na ovaj način pružamo priliku mladima za aktivno učešće u svojoj lokalnoj zajednici i kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Projekat “Jesen u Centru” počeo je prvi dan jeseni besplatnim časovima joge, a u nastavku održavat će se po jedna aktivnost svake sedmice, sve do kraja novembra.

S obzirom da nam se bliže hladni dani, a mi brinemo i za one oko nas, pozivamo sve mlade da nam se pridruže u Centru za mlade Zenica, na dan 30.09. (subota), kako bismo napravili kućice za ptice i postavili ih u parku iza Centra. Aktivnost počinje u 13:00h. Trudimo se da svoju brigu prema zajednici pružimo svima, a to ovaj put uključuje nove i tople domove za naše leteće prijatelje. Potrebno je da učesnici ponesu kreativnost i dobru volju, mi smo pripremili sve ostalo!

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca: https://forms.gle/j9g6zSae5XzyQArd6

Aktivnost se realizuje uz podršku Gradske uprave Grada Zenice.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno