Zenica

Mladi iz Zenice u borbi protiv ovisnosti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mladi iz Zenice u borbi protiv ovisnosti  – U prostorijama osnovne škole Katoličkog školskog centra sv. Pavao u Zenici održana je druga radionica na temu Općenito o ovisnostima i internet ovisnosti u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje.

Radionica koju su održale vršnjačke edukatorice Adriana Drljepan i Doris Bakula, okupila je 53 učenika osmog razreda. Učenici su interaktivno sudjelovali u radionici, gdje su se kroz razne aktivnosti iznosile činjenice vezane za ovisnosti, s posebno naglaskom na modernu ovisnost- o internetu.

Učenici su kroz rad u skupinama iznosili svoje stavove kroz pet različitih skupina, te razmatrali različite vrste ovisnosti, nudili rješenja prevencije i iznosili vlastita iskustva i razmišljanja. Najveći internes sudionika izazvala je ovisnost o internet igricama.

Učenici su kroz radionicu upoznali se s radom i djelovanjem Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. te iskazali želju za posjetom Centra, ali i radost za ponovni susret i ljetni Offline kamp.

Izvor: mladicentar.org



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno