Zenica

Mjesna zajednica Koprivna ovog četvrtka organizuje protestni skup

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mjesna zajednica Koprivna ovog četvrtka organizuje protestni skup – Za četvrtak 29.8.2019.godine u 17 sati Mjesna zajednica (MZ) Koprivna je najavila protestni skup, koji će se održati na poligonu ispred područne Osnovne škole „Ćamil Sijarić“ u Novom Vranduku.

-Glavni razlog okupljanja jeste nepoštivanje ugovora od strane Cesta FBiH i Autocesta o održavanju puta kroz našu Mjesnu zajednicu i to od isključenja sa puta M-17, pa sve do Vjetrenica prema Nemili. Stanje puta je svakim danom sve lošije, a ovo je prvo korak u rješavanju ovog problema -, stoji u obavijesti za ovo okupljanje, koje je potpisao predsjednik MZ Koprivna Emir Delić.

Rukovodstvo MZ Koprivna poziva sve mještane koji gravitiraju na području MZ Koprivna, to jest mještane Koprivne, Ponirka, Novog Vranduka i Zabrca da se odazovu u što većem broju.

E.Imamović

Foto plakat-obavijest/arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno