Biznis

Mjesec iznenađenja u The G-Store Zenica počinje 06.10. druženjem sa Wissper

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mjesec iznenađenja u The G-Store Zenica počinje 06.10. druženjem sa Wissper – U oktobru The G-Store radnje pripremaju brojna iznenađenja za vaše mališane. Ove nedjelje započinjemo seriju evenata za najmlađe, uz druženje sa kostimiranim likovima iz crtanih serijala.

06.10. družimo se sa Wissper uz facepainting i specijalni popust od 20% na asortiman igračaka brenda Wissper, samo u radnji The G-Store u Multipleksu Ekran. Sa Wissper se družimo od 12 do 14h, a popust na igračke traje cijeli dan.

Ukoliko nas još niste posjetili na novoj lokaciji u Multiplexu Ekran, sada je pravo vrijeme da to učinite. Pored druženja za djecu, tu su i dalje odlične ponude, kao i brojne akcije. Izdvajamo trenutno na sedmičnoj akciji veliki izbor sniženih posteljina, Njemačke kvalitete.

Posjetite nas, zabavite se, i obradujte sebe i svoje mališane nekom od super ponuda. Samo u The G-Store Zenica, na novoj lokaciji u Multipleksu Ekran Zenica.

Dobro nam došli!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno