Ljudi

Video: Mirzi hitno potrebna pomoć za operaciju

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mirzi hitno potrebna pomoć za operaciju – Ovo je priča o dječaku, tinejdžeru Mirzi koji naprosto zrači nekom svojom posebnom svojom vedrinom i mladalačkom snagom da skoči i zaigra fudbala sa svojim vršnjacima, ali nažalost Mirza fudbal može samo promatrati na malim ekranima.

Pogledajte ovu dirljivu TV reportažu koju je sa Mirzom i njegovim roditeljima uradio web TV program Islam my life, te se upitajte na kraju odgledanog videa kako će te postupiti!?

Svega nekoliko minuta nakon objave, javio nam se sugrađanin ALDIN KAJMAKOVIĆ i prenio da je FB grupa humanista SVI ZA ŽIVOT – objavila na osnovu videa i dostupnih informacija

– Dosao je vakat da se odobre prva sredstva iz Projekta “Sve za 5” ! Projekat u okviru kojeg se radi prodaja promotovnih majica sa sloganom ‪#‎Svizazivot‬, HUMANITARNA AUKCIJA te niz drugih aktivnosti ! Mirzi Bjeloglavicu je potrebno 34 000 eura za operativni zahvat u Turskoj ! Mirzin otac je 80 % ratni vojni invalid, dao je svoje zdravlje i najbolje godine zivota za ovu zemlju ! Ne sumnjam da cemo opet podici na noge, kako cijelu Zenicu, tako i BiH te nasu dragu dijasporu ! Mi cemo za pocetak odobriti sredstva propisana pravilnikom, a to je iznos od 2000 KM, iznos koji ce u naredna dva tri dana biti prebacen na Mirzin racun ! PODJELI STATUS, TAKO DOPRINOSIS PROJEKTU !

https://www.facebook.com/groups/963165217086825/?fref=ts



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno