Nogomet

Mirsad Šijerkić se oprostio od crno-crvenog dresa!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na žalost obje strane, NK Čelik i Mirsad Šijerkić neće nastaviti saradnju u narednoj sezoni zbog poslovnih obaveza našeg, sada već bivšeg, napadača.

Prije svega želimo istaći da je Šijerkić u toku razgovora pokazao veliku iskrenost, poštenje i srčanost prilikom njegovoj saopštenja da zbog poslovnih obaveza neće biti u mogućnosti davati svoj maksimum na zelenom terenu u narednom rangu takmičenja, te da bi zbog toga bilo najbolje da klub i Šijerkić ne produže saradnju.

Šijerkić je u naš klub stigao uoči početka prethodne sezone. U zvaničnim utakmicama u prvenstvu upisao 28 nastupa i postigao 20 pogodaka i 4 asistencije. Ovu sezonu završio je kao najbolji strijelac našeg kluba, te drugi najbolji strijelac lige. Na svakoj utakmici pokazivao je koliko mu znači nositi crno-crveni dres i grb na njegovim prsima. Davao je svoj maksimum, nije gledao protivnika s druge strane, te tiho osvojio srca svih navijača ovog kluba.

Svoj odlazak doživio je emotivno, srčano i pun ljubavi prema jednom klubu, Čeliku. Ovim putem, velikog srca i poštovanja, zahvaljujemo se Šijerkiću što je za kratak period učinio mnogo za naš klub. Zaista je primjer mnogima kako se treba odnositi prema ovom klubu, a mi mu želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno