Nogomet

Ministarstvo finansija FBiH odbilo žalbu NK Čelik vezanu za reprogram poreskog duga!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ministarstvo finansija FBiH odbilo žalbu NK Čelik vezanu za reprogram poreskog duga! – Nogometni klub Čelik nalazi se u najtežoj situaciji od svog osnivanja, klub je pred ambisom, a trenutno moguće rješenje vezano za klub s Bilinog polja jeste ulazak stranih investitora sa svojim kapitalom. Danas je kako SportSport.ba saznaje stigla odbijenica vezano za žalbu NK Čelik za reprogram poreskog duga. Ovu informaciju za naš portal potvrdio je i predsjednik kluba Jasmin Memišević.

“Danas je u klub stigla odbijenica od strane Ministarstva finansija FBiH, kada je u pitanju naša žalba vezana za reprogram poreskog duga.U obrazloženju piše da smo odbijeni jer klub nije ispoštovao svoje obaveze za prva četiri mjeseca u ovoj godini u iznosu od 34.000 KM. Oni su žalbu odbili, a sljedeće što ćemo uraditi je Upravni spor na šta imamo pravo, rok nam je 30 dana, ali mi ćemo već sutra raditi da to što prije odradimo i pošaljemo Ministarstvu finansija. Da se razumijemo naša žalba je odbijena, ali nije propalo sve kada je u pitanju reprogram, ima još šanse da uđemo u taj proces” ističe Memišević.

 

 

 

sportzdk.baStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno