Biznis

Ministar za privredu održao sastanak sa mladim poduzetnicima iz općine Kakanj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ministar za privredu održao sastanak sa mladim poduzetnicima iz općine Kakanj – Danas je u Ministrstvu za privredu održan sastanak sa mladim poduzetnicima iz općine Kakanj. Domaćin sastanka je bio minister Zlatko Jelić a sastanku su prisustvovali Amar Mušeljić iz preduzeća “AM ISKRA” d.o.o. Kakanj i Alem Zekić iz IT preduzeća “SYNERGY SOFT” Kakanj.

Razgovaralo se o projektima vezanim za mlade preduzetnike, kao i o problemima koji opterećuju njihovo poslovanje, a u čijem im rješavanju može pomoći Vlada Zeničko-dobojskog kantona.

Ministar Jelić je informirao prisutne o mogućnostima saradnje i potpore koja im se može pružiti kroz poticaje Ministarstva za privredu, s ciljem poticanja zapošljavanja i samozapošljavanja mladih osoba, kako bi mladi poduzetnici krenuli u realizaciju vlastitih naprednih ideja i proizvoda.

Press služba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno