Info

Ministar Vračo i komesar Gazić posjetili Policijsku upravu V u Olovu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ministar unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Emir Vračo i policijski komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Admir Gazić posjetili su danas, 09.02.2024. godine, Policijsku upravu V u Olovu, gdje je održan radni sastanak sa načelnikom navedene policijske uprave i komandirom Policijske stanice Olovo.

Na održanom sastanku je razgovarano o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji na području iz nadležnosti Policijske uprave V, kojom prilikom je konstatovano da u proteklom periodu na području iz nadležnosti navedene policijske uprave nisu zabilježeni veći sigurnosni problemi, te da je stanje bezbjednosti u kontinuitetu održavano stabilnim i zadovoljavajućim.

U tom smislu, posebno je naglašeno da će se u skladu sa izvršenim procjenama, te intencijama koordiniranog djelovanja i rukovođenja, u narednom periodu nastaviti sa poduzimanjem pojačanih aktivnosti Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, sa ciljem unapređenja efikasnosti i profesionalizma u postupanju policijskih struktura, posebno u dijelu koji se odnosi na preveniranje krivičnih djela, unapređenje stanja u oblasti sigurnosti saobraćaja, kao i poduzimanja svih drugih mjera i radnji sa ciljem unapređenja stanja bezbjednosti na području Zeničko-dobojskog kantona.

Odsjek za odnose sa javnošću, analitiku i planiranjeStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno