Politika Zenica

Ministar Vinko Marić otvorio Međunarodni sajam vina i gastronomije u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Međunarodni sajam vina i gastronomije, kojeg je juče u zeničkom hotelu Dubrovnik, otvorio Vinko Marić, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ZDK, okupio je osamnaest  izlagača vina i osam predstavnika gastronomije.

– Ovaj sajam koji se u Zenici održava osmi put’ zaredom, prilika je za promociju grada i samog kantona. Mogli smo kušati domaće specijalitete i vina iz cijele regije – kaže ministar Marić.

Organizator sajma Rahela Dervišević, tvrdi da sajam iz godine u godinu postaje sve posjećeniji i da učesnici sajma imaju priliku da predstave svoje najbolje proizvode.

– Ovdje su najreprezentativniji izlagači iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske koji posjetiocima, na svih dvadeset i šest štandova, predstavljaju svoje proizvode. Nastavit ćemo sa održavanjem ove turističke manifestacije – zaključuje Rahela Dervišević, voditelj hotela u kojem je sajam održan.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno