Košarka

Ministar Kozlić primio predpionire KK Kengur, prvake BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ministar Kozlić primio predpionire KK Kengur, prvake BiH – Danas su naši prvaci imali prijem u Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta.

U prostorijama ovog Ministarstva naši predpioniri su na čelu sa trenerima primljeni od strane ministra gospodina Spahije Kozlića i pomoćnika za sport pri Ministarstvu gospodina Marinka Tokića.

Ministar Kozlić je upoznat sa rezultatom naše selekcije i osvajanjem prvenstva BiH, kao i trećim mjestom u Regionu. Pored odličnih rezultata naših predpionira, upoznat je i sa odličnim rezultatima ostalih selekcija, predstojećem Kengur kupu, kao i odličnim rezultatima ženskih selekcija našeg kluba o čijoj problematici je dobio nekoliko informacija, a gdje je obećao da će naknadno razmotriti neke detalje, na čemu mu se iskreno zahvaljujemo.

Enver Jahić je istakao zahvalnost Ministarstvu zbog podrške mladim sportistima, kao i zbog odličnog sistema podrške malim sportskim kolektivima.

Ministar Kozlić je čestitao našim predpionirima na uspjehu i u budućnosti očekuje još mnogo uspjeha od njih kako na košarkaškom, tako i na obrazovnom planu.

Iz KK Kengur se zahvaljuju ministru Kozliću na podršci, kao i Ministarstvu u nadi da će kvalitetni rezultati muških i ženskih selekcija našeg kluba i u budućnosti biti vrednovani.

KK Kengur Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno