Ostali sportovi

Ministar Kozlić primio državnu prvakinju u kajaku Lejlu Slipić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ministar za obrazovanje, nauku, u kulturu i sport prof. dr. Spahija Kozlić primio je danas Lejlu Slipić, kajakašicu AKK “Duga” iz Zavidovića, državnu prvakinju u disciplini sprint i viceprvakinju u disciplini spust.

Ove uspjehe Slipić je ostvarila na Otvorenom prvenstvu Bosne i Hercegovine u kajaku i kanuu na divljim vodama koje je održano 15. i 16. aprila ove godine u Banjaluci.

Ministar Kozlić je prvakinji i treneru Suadu Slipiću čestitao na ovom izvanrednom uspjehu kojim se Zeničko-dobojski kanton promovira kao mjesto sportskih uspjeha u gotovo svim sportskim disciplinama.

Budući da Lejla Slipić, inače studentica prve godine studija ekonomije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici, ima velike planove za učešće na narednim Olimpijskim igrama, resorno ministarstvo će podržati njena takmičenja na kojima će se boriti za ispunjenje olimpijske norme.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno