Politika

Ministar Isak se sastao s predstavnicima Sindikata MUP-a ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak primio je danas u posjetu predstavnike Sindikata Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Vlatka Popova, Adnana Krušku, Nermina Bečića i Harisa Ćurića.

Sagovornici su na sastanku razgovarali o sigurnosnoj situaciji na području Federacije Bosne i Hercegovine, a posebno u Zeničko-dobojskom kantonu, kao i o izazovima sa kojima se svakodnevno susreću policijski službenici.

Predstavnici Sindikata MUP-a ZDK-a pohvalili su aktivnosti koje poduzima ministar Isak na unapređenju stanja u oblasti sigurnosti te na jačanju saradnje sa kantonalnim ministarstvima unutrašnjih poslova.

Ministar Isak pohvalio je aktivnosti predstavnika Sindikata MUP-a ZDK-a koje poduzimaju na poboljšanju položaja policijskih službenika, uvjeta rada te materijalno-tehničke opremljenosti policijskih službenika, saopćeno je iz  FMUP-a.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno