Info

Ministar Čolaković primio sedmerostruke pobjednike kantonalnog turnira u sjedećoj odbojci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ministar Čolaković primio sedmerostruke pobjednike kantonalnog turnira u sjedećoj odbojci – Ministar za boračka pitanja ZDK Fahrudin Čolaković primio je igrače i trenera Kluba sjedeće odbojke “Čelik 07” Zenica, pobjednika 9. turnira u sjedećoj odbojci koji je ovog vikenda odigran u Maglaju.

Tradicionalni turnir organizuje Savez sjedeće odbojke Zeničko-dobojskog kantona povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine, Svjetskog dana invalidnih osoba i Dana Trećeg korpusa ARBiH, a Zeničani su po sedmi put osvojili pobjednički pehar.

“Ponosan sam na rezultate ovog izrazito uspješnog sportskog kolektiva, koji na najbolji mogući način pokazuju koliko je sport važan za rehabilitaciju boračke populacije. Podrška invalidskom sportu će ostati jedan od prioriteta ovog ministarstva”, kazao je ministar Čolaković.

Pres služba ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno