Biznis Politika

Ministar Čajić ugostio predstavnike Saveza poljoprivrednih proizvođača “Biljna proizvodnja” ZDK-a

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama Ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, ministar Jasmin Čajić održao je sastanak sa predstavnicima Saveza poljoprivrednih proizvođača “Biljna proizvodnja” Zeničko-dobojskog kantona.

Na sastanku je razgovarano o aktuelnim problemima u oblastima biljne proizvodnje sa akcentom na usvojeni Program poticanja poljoprivredne proizvodnje za 2024. godinu te prijedlozima mjera i planova za narednu budžetsku 2025. godinu.

Predstavnici Udruženja poljoprivrednika ZDK-a podržali su usvojeni program izrazili svoje zadovoljstvo za mjere i aktivnosti. Ministar Čajić je obećao da će nastojati da sljedeću godinu pokuša obezbjediti još veći iznos sredstava u budžetu za sve poljoprivredne proizvođače i na taj način pokušati pružiti prijeko potrebnu pomoć i veću podršku u cilju unapređenja i povečanja obima poljoprivredne proizvodnje na području ZDK-a.

U istom danu ministar Čajić je održao sastanak sa direktorom Poslovnih novina Emilom Kučkovićem, koji ga je upoznao sa njihovim aktuelnim projektom “100 najvećih u BiH i regionu”, a ministar se zahvalio na posjeti i prezentovanom projektu.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno