Kultura

Milenko Šećerović: Zenica Streets and Rock

Milenko Šećerović - neki od radova
Milenko Šećerović - neki od radova
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Milenko Šećerović: Zenica Streets and Rock – Nakon što je u Street caffeu održana izložba slika Milenka Šećerovića iz ciklusa “ Zenica Streets and Rock” firma MerisCon iz Frankfurta je u okviru svog projekta promocije BiH umjetnika u Evropi, kao pokrovitelj premjestila ovu postavku slika Milenka Šećerovića u art galeriju Zelenkovac – park prirode kod Mrkonjić Grada.

Generalni menadžer  firme  MerisCon Hari Maslić  kao osnove ciljeve ovog projekta ističe  promociju umjetnika iz BiH u Evropi, tako da će se u naradnom period organizirat još samostalnih i grupnih izložbi umjetnika članova MerisCon.

Izložbu “ Zenica Streets and Rock “ u art galeriji Zelenkovac otvorio je slikar Boro Janković, a posjetioci će moći da je vide do 31.10.2015. godine.

U toku je i izložba u okviru foto art projekta” BiH i evropska mladost”  kojim firma MerisCon promoviše, kroz umjetničku fotografiju BiH i mlade ljude u Evropi. Posjetioci Street caffea  mogu vidjeti  i ovu izložbu umjetničke fotografije.

Pogledajte video: Milenko Šećerović: Zenica Streets and Rock



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno