Ostali sportovi

Mesud Pezer sezonu u dvorani otvorio pobjedom u Beogradu, odlični nastupi Redžića, Hece i Hodžića

Mesud Pezer sezonu u dvorani otvorio pobjedom u Beogradu, odlični nastupi Redžića, Hece i Hodžića – Na otvorenom prvenstvu Beograda, Mesud Pezer osvojio je prvo mjesto u bacanju kugle s daljinom 20,64 metra. Maid Redžić u skoku u vis preskočio je 205 centimetara i zauzeo je drugo mjesto. Njegov klupski kolega Samir Hodžić u istoj disciplini s preskočenih 194 cm bio je treći. Sedin Heco pobijedio je u troskoku sa 13,84 metara.

Prema kalendaru takmičenja Atletskog saveza BIH, Atletski klub “Zenica” 2. i 3. februara biće domaćin Dvoranskog prvenstva BIH za mlađe juniore, juniore i seniore, dok će 10. marta biti organizator dvoranskog prvenstva za najmlađe kategorije cicibane, pionire i dječake.

Svakako da je početak sezone u dvorani i prvo mjesto Pezera najbolja najava za brojna takmičenja koja očekuju ponajboljeg bh. atletičara, ali i za druge talentovane atletičare, poput Maida Redžića, za kojeg se u narednom periodu očekuje da možda i nadmaši svog učitelja, inače trenera reprezentacije Elvira Krehmića.

sportsport.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: