Biznis

Mesud Pezer postao novo zaštitno lice kompanije Hifa Petrol

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mesud Pezer postao novo zaštitno lice kompanije Hifa Petrol  – Na press konferenciji održanoj 20.03.2018 u Zetri potpisivanjem ugovora Mesud Pezer, BH rekorder u bacanju kugle, postao je novo zaštitno lice kompanije Hifa Petrol.

Mesud Pezer, BH rekorder u bacanju kugle rođen je u Zenici 27.8.1994 godine,  a atletikom se počeo baviti 2008 godine. Naš najbolji bacač kugle ovu sezonu  otvorio je sjajno i 17. februara ove godine postao ŠAMPION BALKANA.

Trenutno je 5. na svijetu u ovom sportu te 3. u Evropi. Od početka godine  pomjerao je državni rekord čak 3 puta. U svojoj dosadašnjoj karijeri bio je  istinski predstavnik države Bosne i Hercegovine.

„Od početka formiranja Hifa Petrola spoznali smo da ostvarenje izvrsnih  poslovnih rezultata nije dovoljno, nego da moramo nastojati prepoznati i  ljudske vrijednosti i doprinijeti razvoju naše zajednice i društva, te spriječiti  trend odljeva mladih i perspektivnih ljudi iz Bosni i Hercegovine.

“U skladu s tim, Hifa Petrol je prije par godina započela kampanju ‘Najbolji sa  najboljim’ sa aktivnostima usmjerenim na promociju i podršku mladim i perspektivnim ljudima u BiH. Dugoročni cilj ove kampanje je zadržavanje  talenata unutar BiH, a najbolji dokaz za to su vrhunski sportaši, zaštitna lica  Hifa Petrol-a – Amel Tuka, Sanjin Pehlivanović, Damir Džumhur, a kojima se danas pridružuje i Mesud Pezer.”, izjavio je gospodin Ahmetlić, Pomoćnik direktora Hifa Petrola.

Na zadnjoj press konferenicji održanoj u decembru 2017 sa Damirom  Džumhurom rukovodstvo kompanije Hifa Petrol je obećalo da će nastaviti
pomagati mladim, talentovanim sportašima i potpisivanjem ugovora sa Mesudom održali su obećanje i potvrdili svoje iskaze. Hifa Petrol će nastaviti pružati podršku u njihovim naporima i postizanju i obaranju kako ličnih, tako i BH rekorda.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno