Ostali sportovi

Mesud Pezer četvrti na dvomeču Evrope i SAD

Mesud Pezer četvrti na dvomeču Evrope i SAD – U bjeloruskom gradu Minsk, danas i sutra, održava se atletski duel između reprezentacija Evrope i Sjedinjenih Američkih Država. Pod sloganom „Najveće rivalstvo u historiji atletike“, reprezentacije ova dva kontinenta odmjeravaju snage u svim atletskim disciplinama.

U disciplini bacanje kugle, večeras je nastupao bosanskohercegovački član reprezentacije Evrope Mesud Pezer, čiji je najbolji hitac završio na daljini od 20,99 m što je bilo dovoljno da osvoji četvrto mjesto.

„Velika čast i zadovoljstvo mi je što sam bio učesnik jednog ovakvog tekmičenja, rezultat je mogao biti i bolji, ali tako je bilo večeras, uz malo sportske sreće moglo je biti i puno bolje. Nastavljam dalje s intenzivnim treninzima jer uskoro me očekuje ono za šta se pripremam cijelu ovu godinu, a to je Svjetsko prvenstvo u Dohi.“

Konačan rezultat atletskog meča reprezentacija Evrope i Sjedinjenih Američkih Država znaćemo sutra nakon što se završi takmičenje u svim predviđenim takmičarskim disciplinama.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem