Biznis

Messerovo dvorište drugo najuređenije u općini Novi Grad

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Messerovo dvorište drugo najuređenije u općini Novi Grad – Prema objavljenim rezultatima javnog poziva kojeg je Općina Novi Grad objavila 28.06.2019. o izboru hortikulturno najuređenijih dvorišta privrednih subjekata koji svoju registriranu djelatnost obavljaju na području općine Novi Grad, Messer Tehnoplin d.o.o. je osvojio drugo mjesto. Prva nagrada pripala je „Megamixu“ a treća firmi „TMP“. Nagrade su novčanog karaktera u ukupnom iznosu od 1.500 KM, od čega je  iznos za prvo mjesto 600 KM, drugo 500 KM i treće 400 KM.

Komisija je bodovala sve kandidirane na osnovu pet tematskih razreda: organiziranje i planiranje raspoloživog prostora, zastupljenost biljnih vrsti pogodnih za ovaj klimatski pojas, dekoracija eksterijera, urednost prostora, održavanje i ukupan estetsko-dekorativni dojam.Naša kompanija je od maksimalnih 25 bodova osvojila 24 i našla se na drugom mjestu.

„Svaki Messerov bilo proizvodni ili administrativno-logistički centar uređen je prema ekološkim i humanim standardima. U Rajlovcu smo, s obzirom na veliku površinu oko upravne zgrade, zahvaljujući idejnosti i marljivosti naših uposlenika uredili park zonu sa cvijećem, zelenilom i vodom. Dugo smo udomljavali i pse i  hranili ih. Ovaj prostor smo oplemenili i učinili ga lijepim i da se oči odmore i da se duša napoji kako bi se u lijepom i ugodnom ambijentu bolje radilo. Hvala Općini Novi Grad koja je pokrenula ovu lijepu akciju i pokazala da želi stimulirati privredne subjekte da što ljepšim drže svoja dvorišta i da i na taj način grade pozitivan imidž svojih kompanija“ –  istakao je Avdo Dedić, generalni direktor Messer Tehnoplina.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno