Zločini

Mercedes prevara na Facebooku

mercedes-fb
mercedes-fb
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mercedes prevara na Facebooku – Ako ste i vi podijelili fotografiju skupocjenog Mercedesa Benza E63 AMG s Facebook stranice Mercedes Benz E Klasa u nadi da će te isti automobil osvojiti u nagradnoj igri, samo ste još jedna od žrtava prevare.

Naime, na službenoj stranici Mercedesa Hrvatska objavljeno je kako se na Facebooku pojavila lažna nagradna igra kojoj je cilj prevariti korisnike ove društvene mreže, prenosi Večernji. Na stranici Mercedes Benz E Klasa dijele se dva automobila vrijedna čak 103.708,50 eura.

– Riječ je o tzv. scam prijevari putem društvene mreže u kojoj se nude 2 Mercedes-Benza E 63 AMG vrijedna 103.708,50 EUR! Također na istoj Facebook stranici su se “poklanjala” 2 modela Mercedesove G klase, čije bi izvlačenje trebalo biti 27. studenog 2015. Navedeni post je uskoro uklonjen te se sada spominje poklon od 2 modela E klase AMG. Službena stranica Mercedes-Benz Hrvatska nije provela nagradnu igru (kao što možete vidjeti na njihovu zidu) te stoga apeliramo da prijavite te ne nasjedate na objave s lažne Facebook stranice – objavio je Mercedes Hrvatska.

 

VAZNA OBAVIJEST !Molimo Vas da NE NASJEDATE na nagradnu igru objavljenu od strane Mercedes Benz E Klasa. Rijec je o…

Posted by Mercedes Hrvatska on Monday, 23 November 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno