Biznis

Mentor.ba – prva bh. platforma sa ciljem povezivanja predavača i kompanija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mentor.ba – prva bh. platforma sa ciljem povezivanja predavača i kompanija – S.O.R  “Mentor“ agencija za edukaciju, lično i profesionalno usavršavanje, registrovana 07.04.2015 godine u Sarajevu, sa sjedištem na adresi Branilaca Šipa  21 e. nakon kratke pauze, redizajnirala je svoju stranicu.

Stranica www.mentor.ba predstavlja prvu bosanskohercegovačku platformu sa ciljem umrežavanja predavača sa kompanijama na tržištu i koja obuhvata sve usluge mentora na jednom mjestu.

Ova platforma omogućava predavačima iz različitih oblasti da lakše i jednostavnije dođu do ciljnog tržišta.

Sa druge strane kompanije kojima je potrebna usluga edukacije uposlenika, vrlo jednostavno će moć i pronaći odgovarajućeg predavača.

“Naša vizija je biti vodeća agencija za edukaciju, lično i profesionalno usavršavanje u Bosni i Hercegovini, koja će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja. Pozivamo sve zainteresovane visokoobrazovane predavače sa višegodišnjim životnim i radnim iskustvom, ali i one koji tek počinju graditi svoju karijeru da se priključe mentor.ba bazi samostalnih predavača”, kažu iz agencije.

Prijava u bazu predavača se može izvršiti putem mentor.ba ili putem e-maila [email protected]. Prijava  je potpuno besplatna.

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno