Ljudi

Mehmed Dizdarević svojim radnicima isplatio 13. platu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Veliki humanista i privrednik, vlasnik firme BOKI PROMET d.o.o. Zenica i TR MBA Stranjani, Mehmed Dizdarević među rajom poznatiji kao “Meho” i ove godine, kao i prošle, svojim je radnicima isplatio 13. platu.

Meho i njegov brat Mehrudin ne brinu samo o svojim radnicima već i za svoje komšije sa područja Kočevske regije kao i šire. Nikada Meho ne dozvoli da mu se neko od komšija ponizi i zatraži pomoć.

On vrlo dobro poznaje imovinsko stanje svojih komšija i kao savjestan i odgovoran komšija prvi prileti u pomoć. U Kočevskoj regiji je odavno poznata izreka “Dok je nama našeg “Mehe” niko neće oststi gladan”.

Od njega samog nikada nećete čuti da je nekome pomogao jer on to radi u strogoj tajnosti kao pravi komšija. Vrselje, Mehino rodno mjesto je dalo dosta dobrih i finih ljudi. Meho i njegov brat Mehrudin su sigurno jedni od njih.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno