Biznis

Međunarodni salon vina „VINOZEUS“ u Zenici 18. aprila

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

DUBROVNIK d.o.o. Zenica, organizuje 9. Međunarodni salon vina„VINOZEUS“, koji će se održati u hotelu Dubrovnik, 18. aprila 2024. godine (četvrtak od 16:00-21:30 h) .

Salon predstavlja nastavak naše misije na promociji konzumacije vina, koju uspješno provodimo već 24 godine u objektima: restoran Dubrovnik, hotel Dubrovnik, restoran Trubadur, vinoteka Barrique. Cilj nam je unapređenje i podizanje „vinske kulture“ u našem okruženju tačnije na prostoru centralne Bosne, obzirom da slične manifestacije ovog tipa ne postoje u ovoj regiji. Tu je prostor za realizaciju Vaših poslovnih interesa obzirom da će na „VINOZEUS“ biti pozvani distributeri pića, ugostitelji, hotelijeri kao i ostali privrednici sa prostora centralne Bosne.

Uz vinarije, svoje će delicije predstaviti i izlagači u segmentu gastronomije, prije svih proizvođači domaćih sireva, suhomesnatih proizvoda kao i hercegovačkog pršuta.

Obzirom da su prethodnih osam salona, po riječima izlagača i posjetilaca, bili među najbolje organizovanim i da se „Dubrovnik“ pokazao kao pravi domaćin i partner nadamo se da ćete i ove godine svojim učešćem potvrditi da smo na pravom putu. Nadamo se da ćete prepoznati naše nastojanje da putem promocije „vinske kulture“ dođemo do

obostrane koristi: proizvođači i trgovci sa jedne ali i potrošači i zaljubljenici u vino sa druge strane.

Uslovi učešća, program i prijavni obrazac nalaze se u prilogu. Popunjeni obrazac prijave možete poslati na e-mail ili putem faxa, najdalje do 14.04.2024.godine.

Detalje sa prethodnih salona možete pogledati i na zvaničnom sajtu salona: www.vinozeus.com

Iskreno Vas pozdravljamo i pozivamo da uzmete učešće na 9. Međunarodnom salonu vina „VINOZEUS“ u Zenici, gradu u srcu Bosne i Hercegovine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno