Ljudi Zenica

Medicinska škola Zenica: Sara Đidić učenica generacije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Medicinska škola Zenica: Sara Đidić učenica generacije- UČENICA GENERACIJE ZA ŠKOLSKU 2022/2023. GODINU

Svi nam pričaju da se rad i disciplina isplate, a Sara je to i dokazala. Naime, kako se završava školska godine, dolazi i vrijeme da se proglasi učenik generacije.

Upravo zbog toga ovih dana smo izuzetno ponosni na našu Saru Đidić. Sara je, sada već kao učenica generacije, protekle četiri godine radila i učila izuzetno marljivo, te bila uporana u svojim ciljevima. Kao učenica imala je sve zaključne petice, kao i primjerno vladanje tok cijele srednje škole.

Komisija za bodovanje kandidata pri izboru učenika generacije, koju je imenovalo Nastavničko vijeće JU Medicinske škole Zenica, a u skladu sa Pravilnikom o utvrđivanju Kriterija i načina izbora učenika generacije srednje škole i sve to na osnovu podataka iz pedagoške dokumentacije i evidencije Škole, te diploma, certifikata, potvrda i diploma koje je dostavila Sara, izvršila je bodovanje te našu Saru proglasila kao učenicu generacije.

Ponosni na Saru Đidić – učenicu generacije za školsku 2022/2023. godinu.

Kolektiv Medicinske škole ZenicaStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno