Rekreacija

Master Bosna domaćin prve etape Svjetskog kupa mira za veterane u nogometu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekipa MASTER BOSNA domaćin je prve etape 9. SVJETSKOG KUP MIRA za veterane u fudbalu koji će se održati od 19. do 23. juna 2024. godine u sportsko rekreativnom centru Ajdinović – Bosna i Hercegovina.

Važno je istaći da je Klub za sport i rekreaciju “Master Bosna”, vetetsnski klub koji okuplja bivše sportiste, ali i zaljubljenike u fudbal starosti 40 i više godina, iz cijele BiH, a koji je do sada odigrao više od 200 međunarodnih i revijalnih utakmica.

Ekipa MASTER BOSNA do sada je učestvovala na velikom broju međunarodnih turnira i ovo je po prvi put da kao domaćin ima priliku da organuzuje i ugosti veliki broj veterana koji dolaze iz nekoliko zemalja.

„Ponosni smo što smo već mnogo puta predstavljali našu domovinu kao veterani širom svijeta a sada nam je posebno drago što imamo priliku da predstavimo ljepote naše zemlje, našu kulturu i tradiciju. Okupiti ćemo se od 19. do 23. juna 2024. godine u sportsko rekreativnom centru Ajdinović – Bosna i Hercegovina, koji je sa svojim sadržajem zasigurno jedno od najljepših mjesta u regionu. Uraditi ćemo sve što je u našoj moći da naši gosti provedu lijepe trenutke, da iz naše zemlje odu sa lijepim uspomenama“.

Bosna i Hercegovina ima dobre ljude vrijedne domaćine a koncept all inclusive koji nude u Ajdinovićima sa vrhunskom bosanskom kuhinjom ,zasigurno će još dodatno učiniti ljepšim i ugodnijim boravak naših gostiju.

Grupa A
MASTER BOSNA
PORTUGAL COMPACT RECORDS
TÜRKİYE EGE KARMASI

Grupa B
ADIYAMAN MAS-DER
ÇAYCUMA MASTERLER
ISTANBUL MODI MASTERLER
SLOGA BAŠIGOVCIStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno