Zabava

Massimo se oporavio-Zenica 22.03. BNP

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

USPJEŠAN OPORAVAK MASSIMA SAVIĆA PRED POČETAK TURNEJE ”JEDAN DAN LJUBAVI” – Željeli bismo obavijestiti javnost kako se Massimo uspješno oporavlja te odbrojava dane do početka svojih koncerata. Podsjećamo, Massimo je prije nekoliko dana zbog bolesti bio primoran prolongirati početak turneje koja je trebala započeti koncertom u Sarajevu.
”Osjećam veliki respekt prema sarajevskoj publici i ne bih želio da moj koncert u Sarajevu bude „odrađen“ reda radi. Velika se povijest rock & roll-a pisala iz Sarajeva i osjećam da i ja moram dati svoj maksimum, ali prehlađen to ne mogu. Ne želim publici u BiH pružiti ništa manje nego svoj maksimum. Ona me uvijek srdačno i toplo dočekivala, s puno ljubavi, i zato im ja želim tu ljubav na jednak način vratiti. Tu fantastičnu energiju. ” tada je izjavio Massimo.
Novi koncerti stoga su zakazani u sljedećim terminima:
20.3. Tuzla (prebačeno sa datuma 13.03.)
21.3. Sarajevo (prebačeno sa datuma 8.3.)
22.3. Zenica (prebačeno sa datuma 10.3.)
24.3. Mostar (prebačeno sa datuma 11.3.)
Još jednom bismo se željeli zahvaliti na razumijevanju te Vas pozvati da prisustvujete koncertima za koje i sam Massimo tvrdi da će biti pravi spektakl.

Tomislav Kašljević, producent

Screen Shot 03 11 15 at 12.19 PM



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno