Politika

Martin Raguž danas u posjeti HDZ1990 Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Martin Raguž u posjeti HDZ1990 Zenica – Danas su kandidati sa liste HDZ 1990, nosilac liste Zdenko Kolak, kandidat za gradonačelnika Josip Šain, zajedno sa članom Doma naroda gospodinom Martinom Ragužom upriličili šetnju Zenicom i tom prilikom zainteresiranim građanima Zenice predstavili program 5 plus.

Veliki broj građana je u razgovoru sa kandidatima sa liste i sa gospodinom Martinom Ragužom raspitivalo se o aktuelnoj političkoj situaciji i rješenjima za Grad Zenicu .Ovom prilikom kandidati sa liste pozvali su građane da glasaju za listu HDZ 1990 i  da podrže mlade ljude i iskusne političare koji mogu doprinijeti prosperitetu grada i boljoj budućnosti svih nas i izražavamo zadovoljstvo činjenicom da su gradjani prepoznali HDZ 1990 i njen program kao stranku koja može donijeti svima bolju budućnost.

Martin Raguž se zahvalio građanima Zenice na podršci koju su mu uputili  kada se kandidirao za člana Predsjedništva i pozvao građane Zenice da prisustvuju predizbornom skupu HDZ 1990 koji će se održati 30. 09. u 20:00h u HKD Napredak kojem će i sam nazočiti. Istakao je da je ponosan na program Gradskog odbora HDZ 1990 koji Zenicu želi kao otvoren evropski grad u kojem će se svaki pojedinac osjećati u skladu sa svojim identitetom  i pozvao gradjane Zenice da izadju na lokalne izbore 02. 10. i svoj glas daju listi HDZ 1990 .

Ovim putem se  želimo zahvaliti građanima koji su iskazali interes i ukazali na bezuvjetnu podršku stranci HDZ 1990 i njenim kandidatima od kojih očekuju u budućem periodu još aktivniji angažman na riješavanju nagomilanih problema.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno