Info

“Maraton prijateljstva”: donirajte svaki mjesec isti iznos za SOS porodicama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Maraton prijateljstva”: donirajte svaki mjesec isti iznos za SOS porodicama – SOS Dječija sela BiH pozivaju sve dobre ljude da se pridruže Maratonu prijateljstva i mjesečno doniraju isti iznos SOS porodicama, otvaranjem trajnog naloga. I sa malim iznosom, možete učiniti mnogo.

Jednom mjesečno, iznos kojim biste platili zajedničku kafu sa svojim prijateljima, donirajte SOS porodicama. Pozovite i svoje prijatelje, koji kao i vi žele pomoći, da učine isto. Jer odgajanje djece je dugotrajan proces i briga o njima ne smije stati. Djeci je potreban osjećaj sigurnosti, potrebno je da im pokažemo da smo uvijek tu za njih i da ih neće ponovo napustiti. To je jedini način kako mogu izliječiti svoje malo srce.

„U SOS porodicama djeca i mladi  koji su, nažalost, ostali bez roditeljske brige, sa braćom, sestrama i SOS roditeljama, odrastaju u porodičnom okruženju. Kako bismo im pružili kvalitetnu brigu, nepohodna je kontinuirana pomoć, koja je moguća samo uz redovne mjesečne donacije. Kao prijatelj SOS porodica, mjesečnim donacijama, pomažete djeci da imaju bolju budućnost, a to je briga svih nas jer nijedno dijete ne treba odrastati samo. Ne postoje nedovoljne donacije, i sa malim mjesečnim iznosom možete učiniti mnogo.“ poručuju iz SOS Dječijih sela BiH.

SOS Dječija sela BiH pored brige o djeci bez roditeljskog staranja, kroz Program jačanja porodica, pomažu i biološkim porodicama u socijalnoj potrebi, da ostanu na okupu.

Mjesečno najlakše možete donirati otvaranjem trajnog naloga, u banci ili putem internet bankarstva.

Kliknite na link u nastavku i pokrenite Maraton prijateljstva. Pozovite i vaše prijatelje da vam se pridruže i zajedno danas učinite dobro djelo! https://www.sos-ds.ba/maraton-prijateljstva.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno