Zenica

MANIFESTACIJA “SPORTISTA ZDK 2019” – U četvrtak promocija najboljih

MANIFESTACIJA “SPORTISTA ZDK 2019” – U četvrtak promocija najboljih – Sve je spremno za Manifestaciju “Sportista Zeničko-dobojskog kantona 2019” koju Naša riječ priprema u suorganizaciji sa Sportskim savezom ZDK, a koja će se održati u četvrtak (05. marta) sa početkom u 18,00 sati u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica.

Na Velikoj sceni BNP-a će biti promovirani najbolji seniori i seniorke, juniori i juniorke, sportski treneri i radnici, najbolji klubovi, sportske nade, te najbolji i najzaslužniji u sportu za lica s invaliditetima. Bit će uručena i posebna priznanja za životno djelo u sportu, te priznanja za razvoj sporta, plakete za prijatelje sporta… Izbor najboljih sportista i ove godine upotpuniće prigodan kulturno-zabavni program, a za sve posjetitelje i ove godine pripremili smo specijalno izdanje ”ZE-DO sport” u kojem su predstavljeni najbolji u sportu. Generalni pokrovitej manifestacije je Vlada ZE-DO kantona.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem