Zenica

MANIFESTACIJA “POGLED U 2020.”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Humanitarno Udruženje „POGLED“ je humana organizacija građana, humanih ljudi, boraca za bolji i sadržajniji život osoba sa invaliditetom.
Nakon intezivnih aktivnosti u ovoj godini organizujemo finalnu manifestaciju pod nazivom „POGLED U 2020.“. Planiramo na uređenom i grijanom prostoru bogat program za sve generacije u periodu od 23. do 30. decembra na glavnoj šetnici u Zenici.
U toku manifestacije na štandu će se posjetiocima ponuditi proizvodi koje će pripremati naši korisnici – mini fini krofnice, popcorn kokice, osvježenje,rafaelo kuglice,cake pops,lili pop ,bombone i mnogo toga još.
Također, planiramo svim kupcima proizvoda osigurati prigodne poklone u vidu bedževa, balona, igračaka paketića za djecu i drugih naših proizvoda. Angažovati ćemo animatore i maskote kako bi dodatno obogatili sadržaj manifestacije.
Cilj ove humanitarne manifestacije je promocija istinskih mogućnosti osoba s poteškoćama i prezentacija aktivnosti Udruženja u 2020. godini građanima i posjetiocima Zenice. Sva prikupljena sredstva su u potpunosti namijenjena korisnicima udruženja i koristiti će se kao  podrška za aktivnosti Udruženja u 2021. godini.
U pripremi manifestacije i tokom njene realizacije u potpunosti ćemo slijediti naredbe i preporuke kriznih štabova u vezi epidemiološke situacije osiguravajući maksimalne mjere sigurnosti za naše osoblje kao i za posjetioce.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno