Info

Mališani vrtića „Abakus“ u posjeti AGENCIJI ZEDA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Šta je lokalni ekonomski razvoj, kako nastaju MSP, šta je to povoljan poslovni ambijent, ko su poduzetnici – mališani vrtića „Abakus“ saznali su danas u AGENCIJI ZEDA

Nakon što je Agenciju ZEDA u februaru posjetila Starija vrtićka grupa sa odgajateljicama, vrtića “Abakus”, želju da saznaju šta je to Agencija ZEDA, kojom opremom raspolaže, šta je to coworking prostor, šta je 3D printer, 3D skener, za šta služe CNC mašine, poželjeli su da saznaju i nešto starije kolege iz istog vrtića.

Danas, 25. marta 2019. godine, Agencija ZEDA ugostila je djecu uzrasta od drugog do petog razreda koji su u vrtiću “Abakus” na takozvanom produženom boravku.

Ovim rado viđenim gostima, najmlađim poduzetnicima koji su ikada posjetili Agenciju ZEDA, osoblje Agencije potrudilo se predstaviti ono što radi na vrlo jednostavan i djeci razumljiv način.
Mališani su dobili brojne informacije, vidjeli modernu opremu kojom Agencija raspolaže, crtali po velikim zidovima, postavili brojna pitanja i proveli jedan neuobičajen dan koji će zasigurno prepričati prijateljima i dugo pamtiti.

-„Nemamo često priliku ugostiti najmlađe pa nam je uvijek čast, izazov i veliko zadovoljstvo kada nas posjete djeca. Iz mjeseca u mjesec organizujemo različite edukacije koje su prilagođene za osnovce, srednjoškolce, studente i odrasle, a ugostiti djecu u našim prostorijama pričinjava nam veliku radost i naša vrata su im uvijek otvorena. Posebno se želimo zahvaliti na slici koju su nam pokloni, te ukrasili naše prostorije. Kako smo i najavili, tokom aprila organizovat ćemo brojne kreativne radionice na kojima će svoja mjesta moći zauzeti i najmlađi“- kazali su iz Agencije ZEDA.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno