Nogomet

Mahir Karić vraća se, po treći put, u NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mahir Karić vraća se, po treći put, u NK Čelik – Kako stvari stoje, želja mnogobrojnih navijača našeg kluba će se ispuniti! Naime, Upravni odbor kluba je kasno sinoć postigao dogovor sa našim bivšim igračem Mahirom Karićem koji će, nakon što riješi administrativne barijere, potpisati ugovor s Čelikom!

Mahir će se već danas pridružiti ostatku ekipe u Međugorju, a vjerujemo kako će se uskoro steći uslovi za potpisivanje i samog ugovora.

Po svemu sudeći, 30-godišnji Zeničanin i proizvod naše omladinske škole će po treći put nositi sveti dres kojeg je do sada obukao 54 puta i pritom upisao 13 golova i 12 asistencija te će tako predstavljati veliko pojačanje za naš napad!

Klub ubrzano radi i na drugim aktivnostima tako da svakako pratite i naše naloge na Twitteru i Instagramu kako biste iz prve ruke bili upućeni u sve novosti iz kluba!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno