Rukomet

LUXEMBURG: Čelik Junior i ove godine na najjačem turniru za mlade

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

LUXEMBURG: Čelik Junior i ove godine na najjačem turniru za mlade – Nakon odličnih rezultata u protekloj godini ostvarenih na domaćoj i međunarodnoj rukometnoj sceni, te nakon uspješnog poslovanja u svim ostalim segmentima, organizator najjačeg rukometnog takmičenja za mlade ”Youth Cup”, odlučio je i ove godine da našu školu rukometa ”Čelik Junior” pozove kao jedinog predstavnika regiona.

​Pored devet ekipa iz devet različitih zemalja, škola rukometa ”Čelik Junior” učestvovat će na Youth Cup kao predstavnik Bosne i Hercegovine i grada Zenica. Ovo nije prvi put da naša ekipa učestvuje na ovom takmičenju, a do sada smo uspješno parirali prvacima Austrije, Njemačke, Francuske, Estonije, Danske, Luksemburga, Belgije, Rumunije i Švicarske.

​Naša ekipa će u Luksemburgu boraviti četiri dana, a odigrat će pet vrhunskih utakmica u selekciji 2001. godište i mlađi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno