Biznis

Lutrija BiH novi sponzor NK Čelik

Lutrija BiH novi sponzor NK Čelik – Ostvarena saradnja s fudbalskim klubovima Želježničar, Sarajevo i Čelik.

Lutrija Bosne i Hecegovine s ponosom nastavlja podržavati razvoj bh. sporta saradnjom s fudbalskim klubovima Željezničar, Sarajevo i Čelik. Potpisan je jednogodišnji ugovor koji će klubovima osigurati značajnu finansijsku podršku. Posebno raduje što će i vjerni navijači ovih klubova biti u prilici učestvovati u brojnim nagradnim igrama koje će Lutrija BiH prirediti za njih.

“Društveno odgovorno djelovanje utkano je u poslovnu politiku naše kompanije. Sretni smo što će podrškom Lutrije Bosne i Hercegovine, Željezničar, Čelik i Sarajevo našu podršku iskoristiti za dodatnu finansijsku stabilnost i razvoj svojih klubova. Nismo zaboravili ni njihove najvatrenije navijače, koji su dvanaesti igrač na terenu te ćemo omogućiti da oni najsretniji na domaćim utakmicama pucaju penale i osvoje vrijedne novčane nagrade”, naglasio je Edhem Pašukan, direktor Lutrije BiH.

Pozivamo sve navijače, da prate zvaničnu FB stranicu Lutrije BiH i učestvuju u brojnim nagradnim igrama u kojima mogu osvojiti dresove, šalove, ali i ulaznice za utakmice.

klix.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem