Zenica

Lokalna partnerstva za zapošljavanje

U Zenici predstavljen projekt 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje'
U Zenici predstavljen projekt 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje'
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Lokalna partnerstva za zapošljavanje- Sarajevski projektni ured “ILO Međunarodne organizacije rada” u Zenici je prezentirao projekt “Lokalna partnerstva za zapošljavanje”, koji se finansira sredstvima Evropske unije radi poticanja održivog, partnerski orijentiranog tržišta rada na lokalnom nivou.

– Ovaj projekt je dio evropskog programa za lokalni razvoj i zapošljavanje, a predstavlja nastavak aktivnosti programa za oporavak od poplava u oblasti ekonomskog oporavka i podržava ekonomski razvoj i lokalne nevladine organizacije – istakao je prezentator Džemal Hodžić.

Ukupna vrijednost projekta je četiri miliona eura, od kojih su tri miliona namijenjena za dodjelu bespovratnih sredstava lokalnim zajednicama u Bosni i Hercegovini s ciljem podrške stvaranju novih radnih mjesta i lokalnom razvoju kroz institucionalizaciju saradnje lokalnih aktera.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno