Biznis

LJETO, LJETO E PA ŠTA JE – Tesla klima uređaji već od 439 KM!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

LJETO, LJETO E PA ŠTA JE – Tesla klima uređaji već od 439 KM! Ljeto koje nam donosi visoke vrućine donose često i odluke o kupovini klima uređaja. Time se branimo od visokih temperatura, ali imamo i neizvjesnost da li ćemo da uzmemo baš kvalitetan uređaj. Ovdje možete naći sve šta trebate znati o klima uređajima i na šta treba da obratite pažnju prije kupovine. Na raspolaganju je širok raspon klima uređaja, ali sama kupnja nije jednostavna ako želite udoban klima raj.

Automatsko restartovanje, samočišćenje, zaštita za djecu, nehrđajuće kućište, panel koji se lako čisti, perivi filter, inteligentno odmrzavanje, vremenski prekidač, samodijagnostika, dvosmjerno isušivanje, Turbo mode, Sleep Mode, nezavisno odvlaživanje, zaštita od hladnog vazduha, Vitamin C filter.

Vitamin C filter ispunjava vazduh prostorije C vitaminom koji omekšava kožu i smanjuje stres, dok Ionizator povećava količinu aniona u vazduhu. Ovo omogućava stvaranje prirodnog i osvjećavajućeg vazduha u vašem domu što će uticati na smanjenje stresa i poboljšanje metabolizma. Anioni u zraku značajni su i za stimuliranje cirkulacije, poboljšanje funkcije pluća te sprječavanje bolesti pluća poput astme.

Za više informacija i narudzbe pozovite nas na ☎ 032 221 654, Viber 061 202 061 ili klik na link



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno