Košarka

Ljeto kod braće Sedić: Zlatko i Denis rade s asovima i talentima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ljeto kod braće Sedić: Zlatko i Denis rade s asovima i talentima- Zlatko i Denis Sedić, uspješno okončali još jedan summer workout, što je bila potvrda njihovog kvalitetnog pristupa i rada.

Ovo ljeto u saradnji sa Pro Basket iz Crne Gore i KK Best Doboj radili su workout sa desetak igrača. Bili su to košarkaši iz najvišeg nivoa takmičenja, reprezentativci i mladi talentovani igrači. Braća Sedić rade kompletni program za košarku i kondicionu pripremu.

Ovaj dvojac svoj život je posvetio košarci, njihov rad postao je prepoznatljiv kako kod igrača tako i klubova širom Evrope. Kada je u pitanju njihov dosadašnji angažman, bili su treneri u Čeliku, Sparsima, španskoj Unicaja Malagi, crnogorskom Pro Basketu, ruskom Lokomotivu iz Kubana.

Bezbroj poznatih i talentovanih košarkaša i košarkašica godinama se pripremaju kod braće Sedić. Potiču iz sportske porodice njihov otac Halid je otkrio Amela Tuku, i bio mu prvi trener.

Autor: N.S. bhbasket.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno