Naše

Ljekari U KBZ najmlađim pacijentima podijelili novogodišnje paketiće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć su članovi sindikata doktora medicine i stomatologije ZDK posjetili bolesnu dječicu u Kantonalnoj bolnici Zenica. Time su pokazali svoju humanost i mimo radnog vremena.

Posjetili su odjele pedijatrije, dječije pulmologije i dječije hirurgije. Tom prilikom su ispred sindikata uručili paketiće, darovali tople osmijehe i iskrene želje za brzim ozdravljenjem, napisao je na svom FB profilu jedan od učesnika akcije, dr. Anel Okić.

Pedesetero djece smještenih na tri odjela KBZ je obradovano novogodišnjim paketićima koje su im podijelili predstavnici Sindikata doktora medicine i stomatologije Zeničko-dobojskog kantona.

– Mnoga djeca koja se nalaze u bolnici uskraćena su za novogodišnje paketiće i ne osjećaju novogodišnju atmosferu zbog čega smo odlučili uljepšati im kraj godine, rekli su.

Foto: Anel O.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno