Rekreacija

Liga navijača: vode Sanli i Kuduzović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon prvomajskih praznika nastavljene su utakmice 3. sezone Lige navijača. U okviru 4. kola sastale su se ekipe navijača Liverpoola i Fenerbahcea gdje su u tijesnoj utakmici slavili navijači Liverpoola i osvojili važna 3 boda pobjegavši tako ekipi navijača Lazia koja je u ovom kolu izgubila od navijača Sanliurfaspora sa čak 20:6. Težak poraz doživjeli su i navijači PSGa koji su u derbiju sa ekipom navijača Bayerna izgubili 12:2 i tako sa čelne pozicije pali na 3. mjesto tabele.

Na tabeli sada vodi ekipa navijača Sanliurfaspora predvođena sjajnim i nezaustavljivim Anesom Kuduzovićem koji je u 4 kola postigao nevjerovatnih 29 pogodaka. Napadač navijača Bayerna, Čajlaković, postigao je 9 golova manje, a njegova ekipa nalazi se nadrugom mjestu tabele. Na posljednjem mjestu i dalje su navijači Fenerbahcea koji ni u ovom kolu nisu imali dovoljno sreće da stignu do prvih bodova.

I ovog vikenda će utakmice Lige navijača biti odgođene no većina učesnika doći će u Arenu i zajedno sa šampionkama KŽK Čelik proslaviti novu titulu prvaka BiH. Na ovaj slavljenički događaj pozvani ste svi, a utakmice Lige navijača nastavljaju se 24.05. kada se sastaju navijači Sanliurfaspora i Liverpoola, PSGa i Fenerbahcea te Bayerna i SS Lazia.liga3 strijelci 1liga3 tabela4 1

liga3 4kolo 1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno