Zabava

LIAM NEESON u novom uzbudljivom napetom triler PUTNIK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

LIAM NEESON u novom uzbudljivom napetom triler PUTNIK ( THE COMMUTER) od 01. februara u kinima širom BiH!

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da od 01. februara u BiH kinima možete pogledati akcioni triler “PUTNIK” (THE COMMUTER) koji na velike ekrane donosi pravu filmsku poslasticu za sve ljubitelje kvalitetne kombinacije misterije i akcije.

Ovaj akcioni triler potpisuje Jaume Collet-Serra (ORPHAN, NON-STOP, THE SHALLOWS) i u njemu ćemo pratiti poslovnog čovjeka, Liam Neeson koji biva uvučen u kriminalnu zavjeru dok putuje vozom do svoje kuće.

Na tom putovanju će ga pratiti sljedeća glumačka ekipa: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Dean-Charles Chapman, Killian Scott, Jonathan Banks, Sam Neil, Elizabeth McGovern i Florence Pugh.

Michael je porodični čovjek i prodavač osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vozom. Jednog poslijepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim ličnim pitanjima. Michael, kojeg tumači Liam Neeson, susreće se s ponudom koju ne može odbiti te biva prisiljen identificirati skrivenog putnika, uljeza na svom vlaku, prije zadnjeg zaustavljanja. U bitci s vremenom pokušava razriješiti nametnutu mu zagonetku. Uskoro shvaća da je nesvjesno namamljen u kriminalnu zavjeru te da potpomaže smrtonosni plan koji se počinje odvijati pred njegovim očima. U Michelovim je rukama sudbina njegove porodice i sudbine svih suputnika u vozu, a u pitanju je igra života i smrti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno