Ostali sportovi

Lejla Salčinović Šaćirović (JZU Zavod za borbu protiv ovisnosti ZDK) posjetila Karate klub PERFEKT ZENICA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Poštovani roditelji, draga djeco i simpatizeri našeg karate kluba….sinoć utorak 12.01.2021. godine u prostorije našeg kluba u Robnoj kući Bosna na prvom spratu nas je posjetila Lejla Salčinović Šaćirović iz JZU Zavod za borbu protiv ovisnosti.
Pričali smo o svim vrstama ovisnosti ( alkohol, droga, duhan i cigare, kahva(kofein), kocka, itd…), te posebno o ovisnosti o internetu i videoigrama. Posebno smo posvetili vrijeme da pričamo o dječijoj ovisnosti o internetu ( Youtube, Facebook, Twitter, Tik Tok, Snapchat) i napomenili smo da je to izuzetno OPASNO I ŠTETNO.
Zatim je Lejla čestitala prvo djeci na izuzetno dobroj disciplini i koncentraciji, kulturnom ponašanju i INTERAKCIJI, jer se dosta djece javljalo i postavljali su razna pitanja i davala sve odgovore na postavljena pitanja. Našoj Lejli i JZU Zavodu za borbu protiv ovisnosti se od srca zahvaljujemo i drago nam je što su nas je posjetili i želimo im sretan i uspješan rad. A posebno se zahvaljujemo na poklonima i Edukativno-zabavnoj UKRŠTENICI, te brošurama i posebno slatkišima koje je Lejla podijelila djeci.
Lijep i sportski pozdrav, oss – Glavni trener kluba PERFEKT Bošnjak Nermin, majstor karatea crni pojas 4.DAN


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno