Zabava

Legendarni plaćeni ubica John Wick u novom nastavku istoimenog trilera i film “Prevaranti”, novi naslovi na programu Multiplexa “Ekran” Zenica

Legendarni plaćeni ubica John Wick u novom nastavku istoimenog trilera i film “Prevaranti”, novi naslovi na programu Multiplexa “Ekran” Zenica – “John Wick- Parabellum”, naziv je trećeg nastavka akcijskog trilera o legendarnom plaćenom ubici, za čiju  glavu je  raspisana potjernica od 14 milijuna dolara zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je ‘Ne ubij u hotelu’. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubice svijeta Wicku za petama. Oavj fantastični triler publika u Multiplexu “Ekran” Zenica može gledati od 20:30 i 21:30 h.

Film “Prevaranti”, koji je ujedno i remake komedije iz 1988. “Prljavi, pokvareni prevaranti”, dvije prefrigane prevarantkinje nadmeću ne bi li se riješilo koja od njih ostaje u gradu, a koja je gubitnik i odlazi “sa tržišta”. Ova zanimljiva komedija je na programu od 17:30  i 20:00 sati.

Sve informacije kao i rezervacije ulaznica za projekcije u Multiplexu “Ekran” Zenica mogu se izvršiti  na broj 032 407 518, radnim danima poslije 16:39h, a vikendom tokom cijeloga dana.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem